sydeen's photography
banner-fp2
By: sydeen Personel photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Sep-2008 02:03 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2008Layan Lagu Raya dulu...


Assalamualikum kepada semua pengunjung blog saya ini dan saya ucapkan selamat meneruskan ibadah puasa dengan sabar kerana Hari lembaran bakal tiba tidak lama lagi.

Kepada meraka yang telah melangsungkan perkahwinan meraka dengan jayanya saya ucapkan selamat menempuh alam rumahtangga yang menyeronokkan ini tapi 'awas' sikit dalam bulan ramadhan ini ok..supaya tidak terlajak untuk bersahur. Kang tak pasal-pasal kena ganti sebulan posa nanti.

Dikesempatan ini juga saya memohon maaf zahir dan batin kepada mereka yang pernah menggunakan khidmat saya kerana mungkin disepanjang saya menjalankan tugas berlaku sedikit sebanyak perkara yang tidak disengajakan kerana maklumlah kita semua ni adalah manusia yang banyak kekurangannya.

Kepada kenalan dan kawan-kawan saya mohon maaf zahir batin dan kalau berkesempatan tu(raya sebulan tau) datang lah ke rumah samada di Melaka, Kuantan atau Terengganu. Hubungi saya terlebih dahulu tau.

Tentang fotografi seperti biasalah, pada bulan puasa ni kamera sedang berehat dalam drybox kerana telah lama bertugas dan inilah masa untuk berehat manakala selepas raya nanti tugas akan menunggu seawal hari raya ke dua...huhu. Dalam bulan puasa ini juga saya mengambil kesempatan untuk menyiapkan editing untuk kesemua album perkahwinan sebelum raya nanti. Kalau tak siap alamak bertambah lagi la kerja tuView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net